ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ЧЛАНОВЕ  ДДШС  У ВЕЗИ IX СТРУЧНОГ СКУПА

                   Поштоване колегинице и колеге,

            У обавештењу од 19. октобра 2020. године, после пете редовне седнице Управног одбора, наведено је да ће IX стручни скуп бити одржан од 18. до 20. новембра ове године у истом хотелу, са истим предавачима и истим програмом који је био планиран у оном првом и основном термину скупа од 18. до 20. марта ове године.

            Ипак, услед развоја новонастале ситуације са епидемијом COVID 19, дана 4. новембра, две седмице пре предвиђеног термина за одржавање стручног скупа, у договору са техничким организатором, који је успео да уговори нови термин за скуп у периоду од 9. до 11. децембра, извршили смо консултације свих чланова Управног одбора. Основно питање је било шта радити, због тога што се предвиђа ширење епидемије у Србији у наредном периоду и да ће највероватније средином овог месеца бити кулминација и да ли коначно одустати од скупа у овој години или ипак оставити могућност одржавања скупа за неких 5 седмица у овом новом термину.

            Без обзира на то да ово, ново одлагање, може неко протумачити као неозбиљно, али ценећи да ћете имати разумевања, с обзиром да је и за нас ово непозната и неочекивана ситуација и да Управни одбор чини све што је у нашој моћи да се скуп ипак одржи на начин како је најављено у обавештењу од 19. октобра ове године, УО је донео одлуку већином гласова да се одржавање IX стручног скупа одложи за период од 9. до 11. децембра ове године.

            У том смислу, на овај начин вас обавештавамо да IX стручни скуп неће бити одржан у периоду од 18. до 20. новембра ове године и ово обавештење дајемо на време због планирања ваших активности у наредном периоду.

У наредном периоду пратићемо развој ситуације са епидемијом COVID 19 и благовремено ћемо вас обавестити о свим потребним детаљима уколико стање буде такво да ће скуп моћи да буде одржан у новом термину од 9. до 11. децембра 2020. године.

            Свим члановима који су учесници IX стручног скупа се извињавамо због свега овога и молимо за разумевања и свима желимо успех у раду и добро здравље.

У Београду, 5. новембра 2020. године

Председник Скупштине                                          Председник Управног одбора

_______________________                                      ___________________________

Дејан Недић,професор                                              Иван Ружичић,професор