Обавештење за чланове ДДШС у вези IX стручног скупа

Поштоване колегинице и колеге,

У обавештењу од 5. новембра 2020. године навели смо крајњи рок за одржавање IX стручног скупа термин од 9. до 11. децембра о.г. и да ће Управни одбор донети коначну одлуку у задњој седмици новембра. Током претходна два дана у електронској комуникацији УО је донео одлуку да IX стручни скуп, који је првобитно био планиран за период од 18. до 20. марта 2020, неће бити одржан у 2020. години.

Такође је донета одлука да се IX стручни скуп заказује за период од 3. до 5. новембра 2021. године,у хотелу „Оморика“ на Тари. У том смислу, обавештавамо све чланове ДДШС који су уплатили смештај и котизацију за овај скуп туристичкој агенцији „Rubicon travel“ из Београда, која је технички организатор овог скупа, да ће ова агенција у складу са Уредбом о понуди заменског путовања, коју је донела Влада РС 30.априла 2020. године, свим члановима ДДШС који су уплатили смештај и котизацију за овај скуп послати авансни рачун за то и ваучер, који ће сви моћи да искористе у целости за IX стручни скуп који треба да буде одржан од 3. до 5. новембра 2021. године.

Приликом доношења овакве одлуке УО је имао у виду да, без обзира што смо све чинили да се скуп ипак одржи у овој години, епидемиолошка ситуација је са сваким „таласом“ била све гора и да организацију IX стручног скупа морамо почети изнова и да то не можемо урадити у првој половини наредне године, а надамо се да ће се ситуација за годину дана нормализовати.

Надамо се да ћете имати разумевања и да ћете прихватити ову нашу одлуку да се окупимо и наставимо са нашим активностима у следећој години и на IX стручном скупу.

Свима желимо успешан рад и добро здравље.

У Београду, 25. новембар 2020.

Председник Скупштине ДДШС

Дејан Недић, професор

Председник УО ДДШС

Иван Ружичић, професор