Обавештење за IX стручни скуп – Тара, хотел „Оморика“, 18 - 20. март 2020.

Поштоване колегинице и колеге, чланови „ДДШС“,

Управни одбор „ДДШС“ организује IX стручни скуп на Тари, у хотелу „Оморика“ од 18. до 20. марта 2020. године. Планирамо да скуп акредитујемо код ЗУОВ –а и да скуп има назив „Руковођењем до квалитета“. Измењу осталог, предвиђамо обраћање колега из МПНиТР са актуелним темама, као и колега из ЗУОВ-а који ће нас упознати са својим радом. Скуп треба да отвори тема коју припремају људи из предузећа „ Tesla software“ са темом „ Вођење евиденције о образовно васпитном раду у електронском облику из угла директора“. Такође, наше колеге које су у претходном периоду стекле лиценцу за директоре образовно васпитних установа ће представити своје истраживачке радове.

Овај скуп ће бити прилика да се заједнички договоримо о даљем раду „ДДШС“ и да разменимо искуства о свакодневном раду.

Молимо све заинтересоване чланове „ДДШС“ који желе да присуствују овом скупу да пријаве и резервације смештаја изврше попуњавањем упитника на нашем сајту и исти пошаљу на е –маил : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. од 8. до 18. јануара 2020, а уплате смештаја и котизације изврше до 18. фебруара 2020.

Цена смештаја и котизације је за чланове „ДДШС“ који су платили чланарину за 2019. годину или од 1.1.2020. плаћају чланарину по одлуци Скупштине од 13.12.2019. иста као за VIII     стручни скуп.

Обавештење о цени смештаја и шта она обухвата је такође на сајту „ДДШС“.

У Чачку, 2.1.2020.

     Председник УО“ДДШС“

Иван Ружичић, професор